قواعد کلی قبیله:
سعیمان بر این است که افراد در قبیله آزادانه دربارهی دغدغههایشان صحبت کنند اما از آنجا که محتوای قبیله بخشی از سایت رسمی کشمون و محلی برای ارتباط کشمونیها با یکدیگر است:
- کاربر لازم است از اسم واقعی(نام و نام خانوادگی یا فقط نام) برای حضور در قبیله استفاده کند و در صورت تمایل نام قبیله ای یا عنوان خود را در بخش (عنوان) وارد کند.
- راهنمای قبیله میتواند به منظور اصلاح غلطهای املایی و انتخاب موضوع مناسب (برای راحتتر پیدا شدن مطالب مرتبط در آینده) نوشتههای افراد را پس از انتشار ویرایش کند.
- در صورتی که در محتواهای منتشر شده مواردی باشد که از نظر حقوقی مسئولیتی را متوجه کشمون (به عنوان سایت میزبان) کند راهنمای قبیله اجازه دارد بخش مسئلهدار متن را حذف کند.
- از انتقاد، پیشنهاد و تحلیل در قبیله استقبال میشود اما توهین به هر برندی (اعم از کشمون یا دیگر برندهای کشور) ممنوع است و موجب میشود مطلب به طور کامل یا بخشی از آن حذف شود.
علاوه بر این کشمون اجازه دارد از مطالب و موضوعات طرح شده در قبیله در تدوین بلاگ پست در سایت و محتواهای منتشر شده در سوشال مدیای کشمون استفاده کند.
امتیازات و عناوین قبیله:
- عنوان افراد توسط خودشان انتخاب میشود، مگر در موارد خاص که راهنمای قبیله اقدام به ویرایش عناوین کرده و القابی برای اعضای فعال قبیله انتخاب میکند.
- افراد در قبیله بلافاصله بعد از حضور ۱۰ امتیاز کسب میکنند، پس از آن به ازای ایجاد هر پست، شروع هر بحث، پاسخ دادن به بحث یا مطلب دیگران و دریافت لایک از بقیهی اعضای قبیله امتیاز کسب میکنند. امتیاز تمامی این فعالیت ها یکسان و ۰/۲ در نظر گرفته شده است. (در صورت بازبینی در نحوهی امتیازدهی به اعضا اطلاع رسانی میشود)
- افراد در قبیله دارای نشان هستند، نشان تمامی افراد در بدو ورود نشان برنز دوستدار آب است. با کسب امتیاز ابتدا رنگ نشان به نقره و طلا و سپس عنوان نشان به میراب و چَه خو ارتقا پیدا می کند. بالاترین نشان قبیله نشان طلای چه خو است.
- معنی نشان ها: آب برای ما نمادی از روشنی و رفتن به سمت دنیای بهتر است، برای همین نشانها را مرتبط با آب انتخاب کرده ایم. افراد در ابتدای راه دوستدار آب هستند. با پیشرفت در فعالیت ها میراب میشوند ،میراب در گذشته به کسی گفته میشد که به نوعی نگهبان آب قنات بود و مقدار آب مصرفی کشاورزها را تنظیم میکرد. در مراحل بالاتر افراد به نشان چَه خو میرسنذ. چَه خو در گذشته به کسی میگفتند که قنات را حفر میکرد و از طریق او آب در قنات جریان پیدا میکرد و به دیگران خیر میرسید. (با کاملتر شدن ساختار قبیله جزئیات این بخش به شکل دقیقتر اعلام خواهد شد.)